INSPIRERANDE FÖRELÄSARE
(FÖR FÖRETAG OCH ORGANISATIONER)

 

Vi kan hjälpa er att lyckas!


Det är ingen hemlighet att personal som trivs på jobbet mår bättre. De anställda som även känner att deras arbete är värdefullt - både från deras och chefens perspektiv - blir mer produktiva och kreativa, vilket gör gott för företaget.


Vad kan vi erbjuda?

Vi kan hjälpa er att sätta nya rutiner och föreläsa om till exempel atmosfären på jobbet utifrån ett hälsoperspektiv. 

Vi börjar alltid med ett samtal med för att få en uppfattning om era behov, önskemål och mål. Efter det lägger vi tillsammans upp en plan för hur vi ska arbeta. Vi i teamet på Sweden Sportspilates tror på att nyckeln till framgång är att förstå och lyssna in alla individer, och vad vi kan göra för att det ska bli rätt för alla.

Slit inte ut dig, förbättra situationen

Vi kommer att lägga fokus på hur en dag på jobbet ser ut hos er, och hur det kan förbättras utifrån ett hälsoperspektiv. Hur ökar man frisknärvaron och hur undviker man att gå in i väggen? Vi kan hjälpa dig och ditt team att behålla ett sunt arbetssätt och en sund relation till jobbet.

Kom igång med enkla rutiner

Visste du att det är viktigt att äta lite och ofta under dagen, så att hjärnan underhålls och fortsätter vara produktiv? Men självklart spelar det stor roll för vad man äter!
Vi föreläser gärna om kost och ger dig enkla och billiga idéer för din arbetsplats på köpet.

Vad sägs om lite morgongympa?

Att röra på sig är ett jättebra sätt att få mer energi, stanna i form och öka frisknärvaron. Det går strålande att boka in oss för träningspass på din arbetsplats. Vi är specialiserade inom stabilitetsträning (som till exempel pilates), avslappning, mindfulness och rehabiliteringsträning.


Vad kan vi göra för din arbetsplats?