Välkommen till Sportspilates ministudio! 

Vår studio ligger i Kungsängen, Uppsala och ligger nära Uppsala Centralstation och Arlanda. Då vi samarbetar med bland annat Gratz, kommer du att märka att vår pilatesutrustning är av toppkvalitet. Vår pilatestränare Elizabeth har över 10 års erfarenhet och har ett gott rykte när det kommer till att jobba med bland annat pilatesträning och rehabilitering. Utifrån ett hälsoperspektiv och med evidensbaserad kunskap kommer hon att hjälpa digmed att sätta och uppnå dina mål, samt att finna hälsosamma levnadsvanor och behålla dem.

Kan inte du komma till vår studio? Ingen fara! Det går även jättebra att boka oss för onlinepass via Zoom.


I used to have pain in my back for a long time. After I started training with Elizabeth, the back ache has gone and I feel so strong. I meet Liz twice a week and I can now do much more than before in my daily life. I never wanna give up my pilates.

나의 iPhone에서 보냄

Elizabeth Tornland has been a pioneer in bringing the finest Pilates to her students and clients. She has brought many teachers and students into the work with an open heart and open mind. 

Kathryn Ross Nash

Ett ord om pilates... 

TDet finns mycket snack om olika sätt man kan se på träningen idag. Vi ska inte diskutera vad som är rätt eller fel - vi vill bara förklara hur vi ser på pilates här på Sweden Sportspilates.
Hos oss kommer du att alltid bli sedd för den individ du är och hur vi kan hjälpa dig nå dina mål och fortsätta i hälsosamma spår. Det är viktigt för oss att du känner dig lyssnad och hörd och vi gör allt för att den känslan ska kvarstå. Att jobba med klienter och ständigt utvecklas i vårt jobb är vår passion och är något som våra hjärtan slår lite extra för.

 Sist men inte minst, vissa kanske inte vet detta, men pilates är en träningsmetod som pionjären Joseph Pilates utvecklade i början av 1900-talet. Sweden Sportspilates vill hedra denna otroliga man i vårt arbete. Det sägs att han var ett geni som var före hans tid och att hans idéer var - och fortfarande är - moderna.


Efter 10 pass känner du skillnaden, efter 20 pass ser du skillnaden och efter 30 pass har du en helt ny kropp. "

Joseph Pilates