Personlig träning

Vi arbetar utifrån din alldeles egna, välutvecklade träningsplan.

Ingen person är den andra lik - så varför skulle deras träning vara det?
Vi alla är unika och har olika behov. Några behöver lite mer stöd och hjälp att finna motivationen för att leva ett hälsosamt liv, några andra kanske har en skada eller en sjukdom som gör att träningen behöver läggas upp på ett specifikt sätt. När du bokar personlig träning med oss så kommer vi skräddarsy din träning efter just dina behov och begär, så att du får ut så mycket som möjligt från träningen.

Det är faktiskt rätt enkelt:

1. Vi gör en analys

Vi bokar in ett samtal inför första gången som vi träffas. Vi vill lära känna dig! Vad har du för story? Har du några skador, sjukdomar eller besvär? Väntar du barn? Har du tränat förut? Vad har du för drömmar och mål? Berätta gärna för oss! Anledningen till varför vi gör detta är för att skräddarsy din träning så att den möter just dig och dina behov.

Känner inte du dig bekväm med att dela med dig all denna information? Ingen fara! Säg till på förhand så kan vi strunta i detta steg.

2 . Vi sätter upp en plan

I nästa steg kommer vi att börja skapa en plan som vi baserar på samtlig information från analysen. Vi strävar efter att sätta och jobba mot realistiska mål, då träningen ska vara hälsosam, men även uppnåbar och motiverande.

Tillsammans med dig kommer vi att bestämma en realistisk tidslinje och sätta både korttidsmål och långtidsmål. Allt som vi bestämmer i detta steg ska kännas bra, och du ska känna att du har kontroll över din träning här på Sweden Sportspilates.

3. Vi uppnår dina mål

Att ha irrealistiska mål är faktiskt en av de största anledningarna till varför man tappar motivationen eller misslyckas att nå upp till målen.

Korttidsmål och långtidsmål skiljer sig åt, och vägen att nå upp till sina mål kan beskrivas med hjälp av en trappa - lättast blir det att ta ett kliv i taget.

Det sägs att skillnaden mellan en dröm och ett mål, är planen som kommer ta dig från punkt A till punkt B.

SPORTSPILATES MINISTUDIO

Vi har den populära reformern och annan klassisk pilatesutrustning i vår  GRATZ PILATES STUDIO. För nuvarande är vi en liten hemmastudio
 Vi använder endast oss av evidensbaserade träningsmetoder.

 

Vi erbjuder också PERSONLIG TRÄNING ONLINE

I dessa corona-tider, så kan onlineträning vara ett bra alternativ. Vi utgår då utifrån vad du behöver och vi  lägger upp en plan.
 Om du har behov av träningsutrustning kan vi hjälpa till med det.

 

Priserna inkluderar

Utan extra avgifter

  • En personlig träningsplan
  • Hälsorådgivning
  • Kostrådgivning
  • En plan för din onlineträning
  • Hemläxor
  • Tillgång till kommunikation med tränare och hälsorådgivare

PRISER

1 session - 975 kr

5 sessioner - 4 000 kr

10 sessioner - 7 000 kr

20 sessioner - 13 000 kr 650 kr/gång

30 sessioner - 18 000 kr 600 kr/gång

40 sessioner - 22 400 kr 560kr/gång

Gäller i 6 månader om inte annat avtalas.

Kontakta oss för frågor eller bokning: